Machinerollen tape

Machinerollen tape 2 Close Tapes® voor het handmatig of machinaal sluiten van dozen. En heeft u grote volumes tape nodig? Dan zijn de twee Close Tapes® de meest gangbare tapes. 

Machinale verwerking

Deze tape sluit twee keer beter dan andere tapes, hecht perfect en laat zich eenvoudig machinaal verwerken. Er zijn ook 2 Close Tapes® voor handmatige verwerking.

Voordelen 2 Close Tapes®

  • hogere kleefkracht;
  • glashelder;
  • geruisloos;
  • UV-bestendig;
  • milieuvriendelijk.

Probleem oplossend

Beta Verpakking heeft op basis van bestaande verpakkingsproblemen in de markt de 2 Close Tapes® ontwikkeld. De tape is het antwoord op vele verpakkingsvraagstukken. De 2 Close Tapes® zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, waardoor de tape beter sluit, hecht en eenvoudiger verwerkt kan worden. Groot voordeel is dat u met deze tape geen last heeft van breuk, scheuring of loslating. De tapes hebben niet alleen een milieuvriendelijke drager en lijmlaag, maar ze zijn ook voordelig geprijsd.

PVC Tape en PP Tape

Naast onze 2 Close Tapes® leveren wij PVC-tapes en P.P.-verpakkingstapes voor machinale verwerking. De P.P.-verpakkingstape is voorzien van diverse industrie-afhankelijke lijmlagen. Informeer naar de mogelijkheden. Door de tape te bedrukken is uw pakket/goederen ook gezekerd tegen diefstal. 

U zoekt de juiste tape voor machinale verwerking? Beta Verpakking denkt graag met u mee. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.