Handrollen tape

Handrollen tape: 2 Close Tapes®  is ontwikkeld door Beta Verpakking op basis van gebruikservaringen met andere tapes. Deze tape is een echte probleemoplosser voor wie tapes handmatig aanbrengt. Daarnaast zijn er ook 2 Close Tapes® voor machinaal gebruik.

Hoogwaardige grondstoffen

De 2 Close Tapes® zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, waardoor de tape twee keer beter sluit en hecht en eenvoudiger verwerkt kan worden. Groot voordeel is dat u met deze tape geen last heeft van breuk, scheuring of loslating. De tape is gebruiksvriendelijk, glashelder en geruisloos in gebruik. De taperollen hebben een milieuvriendelijke drager en lijmlaag, en zijn voordelig geprijsd.

Voordelen 2 Close Tapes®

  • hogere kleefkracht;
  • glashelder;
  • geruisloos;
  • UV-bestendig;
  • milieuvriendelijk.

Overige handtapes

Naast onze 2 Close Tapes® leveren wij PVC-tapes en P.P.-verpakkingstapes voor verwerking met de hand. De P.P.-verpakkingstape is voorzien van diverse industrie-afhankelijke lijmlagen. Informeer naar de mogelijkheden.  Door de tape te bedrukken is uw pakket/goederen ook gezekerd tegen diefstal. 

U zoekt sterke en gebruiksvriendelijke tape voor handmatige verwerking? Beta Verpakking helpt u graag. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.