PE-materialen

U wilt producten verpakken zodat deze luchtdicht en stofvrij blijven, en bestand zijn tegen weersinvloeden? Kies dan voor PE-materialen.

Polyetheen (PE) is de meest gebruikte kunststof van alle kunststoffen die er bestaan. In de verpakkingsindustrie is PE een onmisbaar materiaal om bijvoorbeeld tassen, zakken en hoezen van te maken.

PE folie in alle vormen en maten voor allerlei toepassingen voor het verpakken van de meest uiteenlopende producten.  PE folie wordt veelal gebruikt voor het vervaardigen van zakken, tassen, afdekvellen, liners, afdekhoezen en vooral niet te vergeten krimpfolie. 

Soepel en sterk

De voordelen van PE zijn dat het materiaal recyclebaar, soepel en sterk is. Een ideaal product bij verschillende hoeveelheden en variërende producten.

Beta Verpakking helpt u graag aan LDPE/HDPE/MDPE zakken, PE-hoezen of een PE-verpakking op maat. Met een ruim assortiment en grote diversiteit aan producten bieden wij verschillende uitkomsten voor allerlei vraagstukken.

U bent op zoek naar een specifieke PE-verpakking? Beta Verpakking helpt u graag aan het geschikte product. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op met ons via 0416-277439.