Bespaar kosten

Met een stretchhoes overtrekmachine bereikt u een compleet waterdicht (dus ook stofdicht) resultaat. Een stretchhoes is namelijk net zo sterk als een conventionele krimphoes, maar kan zonder het dure warmte-energie krimpen.

Hierdoor bespaart u op energiekosten en kunt u volstaan met een minder hoge brandverzekering. U heeft bovendien een hogere productiecapaciteit dan bij palletwikkelen én uw product is ook nog eens waterdicht verpakt.

Stretchhoes overtrekmachine

U wilt een pallet in één keer volledig stofvrij en waterdicht afsluiten? Én uw product zowel horizontaal, als verticaal stabiliseren? Kies dan voor een stretchhoes. Met een stretchhoes overtrekmachine met stretchbuizen combineert u alle voordelen van de conventionele krimphoes en stretchfolie.

Verschillende formaten omtrekken

De stretchhoes overtrekmachine is volledig automatisch. De machine tast zelf de hoogte van de pallet af, waarna de hoes op de juiste lengtemaat vervaardigd en geseald wordt. Hierna trekt de machine de hoes automatisch over de pallet. Vanwege het ‘stretchen’ op een speciale foliebuis blijft er enige flexibiliteit mogelijk in de diverse palletformaten. Bij de verwerking van afwijkende palletformaten kan deze machine uitgevoerd worden met een rollenmagazijn voor diverse afmetingen stretchbuis (tot 3 verschillende uitvoeringen). De machine detecteert dan de palletformaten en kiest vervolgens volautomatisch de juiste bijbehorende afmeting stretchbuis.

Wilt u meer weten over het volledig automatisch overtrekken van pallets met een stretchhoes? Vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.