Halfautomatische palletwikkelmachine

De halfautomatische palletwikkelmachine is vooral bekend als draaiplateau palletwikkelaar. Uw pallet draait rond op een plateau terwijl de foliewagen met een verticale beweging uw pallet snel en vakkundig inwikkelt.

Instabiele lading

De draaiplateau palletwikkelaar is in sommige gevallen niet mogelijk bij zeer instabiele ladingen. Daarvoor is de halfautomatische palletwikkelmachine met vrij draaiende arm beter geschikt. Deze heeft als voordeel dat uw lading op de vloer blijft staan en dat de draaiarm van de wikkelmachine zich om de pallet beweegt. Ook een wikkelrobot kan uitkomst bieden, dit is een machine die zelfstandig om de pallet of lading heen rijdt.

Zeer zware lading

Ook voor zeer zware ladingen (boven de 2.000 kg) is de vrij draaiende arm zeer praktisch. De pallet hoeft dan immers niet meer met de pompwagen via de oprijplaat op het draaiplateau geplaatst te worden. Op de langere termijn werkt dit kostenbesparend op het onderhoud.

Advies over de juiste palletwikkelaar

We geven u graag het juiste advies over welk type palletwikkelmachine u nodig heeft voor uw lading, en met welk type folie u uitkomt op de laagste kostprijs per ingewikkelde pallet, zonder aan stevigheid te verliezen. U wilt meer weten over een halfautomatische palletwikkelmachine? Vraag hier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.