Volautomatische horizontaalwikkelmachine

Heeft u een hoge productiecapaciteit en moet u veel producten stevig verpakken of bundelen? Kies dan voor een volautomatische horizontaalwikkelmachine. U heeft dan geen operator meer nodig. Onze ruime keuze en kwalitatief sterke machines bieden diverse uitkomsten in horizontaalwikkelmachines.

Total-close sluiten

Het total-close sluiten van lange producten kan met deze machine volautomatisch verlopen. De machine tast voor het wikkelen het product af voor de exacte afmetingen. Hierna voorziet de horizontaal-wikkelmachine het pakket van een (bescherm)folie (foam, PE-luchtkussenfolie). Na de beschermlaag wikkelt de machine de goederen in.

Snijden en sealen

Alle automatische horizontaal-wikkelmachines hebben een snij- en seal-unit. Deze brengt aan het begin van de wikkelcyclus de folie aan op het product en sealt aan het einde van de cyclus de folie aan de onderliggende folielagen. De machine kan uitgevoerd worden met een automatisch transportsysteem of statische rollenbanen. Voor ronde producten is er de Beta horizontaal-wikkelmachine R (rond). Hiermee verpakt u eenvoudig en goed banden, velgen, rollen, kabels of tuinslangen.

Voor een advies over de juiste horizontaalwikkelmachine en extra opties passend bij uw proces kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U wilt meer weten over de volautomatische horizontaalwikkelmachine? Vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.