Horizontaalwikkelaar

Hiermee verpakt u de lading stevig en beschermend. Door middel van een ronddraaiende ring rond het product wordt de folie op het product aangebracht.Het product wordt in- en uitgevoerd door middel van een statische rollenbaan, aangedreven rollenbaan of aangedreven transportmat. De machine is tevens bruikbaar als bundelmachine.

Horizontaalwikkelaars zijn er in verschillende varianten, de halfautomatische horizontaalwikkelmachine en de volautomatische horizontaalwikkelaar. In combinatie met een total-close sectie kan het product aan de voor- en achterzijde en tevens in de lengterichting volledig gesloten worden. Wij kunnen de wikkelmachine optioneel uitbreiden met een automatisch lassysteem. Daarmee kunt u de stretchfolie sealen en afsnijden waardoor de machines volautomatische eigenschappen verkrijgen.

Ronde producten

Moet u banden water- en stofdicht verpakken? Maak dan gebruik van de Beta horizontaal wikkelmachine R (rond). Deze machine heeft vier ronde cilinders om het product te centreren en te verpakken. Wij kunnen de wikkelmachine optioneel uitbreiden met een automatisch lassysteem. Daarmee kunt u de stretchfolie sealen en heeft u geen last van losse slierten folie aan uw product.

Diameters

Voor de wikkelmachines zijn verschillende ringformaten (diameter binnenkant wikkelring) verkrijgbaar. De diameters variëren tussen de 40 cm en 2 meter. Verder zijn grotere formaten altijd custom build (klant specifiek) leverbaar.

Advies over stretchfolie voor uw horizontaalwikkelaar

Beta Verpakking beschikt over een gemoderniseerde productie en snijafdeling. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een advies op maat voor uw benodigde stretchfolie. Indien wij uw interesse hebben gewekt, nodigen wij u graag uit in onze showroom voor een goed advies en een demonstratie van onze machine(s).

U wilt meer weten over het horizontaal wikkelen of bundelen van langwerpige producten? Vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.