Automatische dozensluitmachine

Moet u meerdere formaten dozen verwerken? Kies dan voor een automatische dozensluitmachine met automatische omstelling naar doosformaat. De dozensluiter tast bij de doosinvoer automatisch de hoogte en breedte van de doos af. Hierna neemt de dozensluiter de doos automatisch over om deze boven en onder gelijktijdig te sluiten. Na deze cyclus keert de dozensluitmachine automatisch terug in de beginpositie voor de volgende cyclus.

 

automatisch dozensluiten, dozensluiter, dozen sluiten, dozen dichtmaken, automatisch tapen, Dozensluiter autom met autom omstelling New LD4

Automatische dozensluiter met kleppenvouwer

Bij een hoge productiecapaciteit is de automatische dozensluiter met 4-kleppenvouwinrichting ideaal. Zo kunt u dozen van één formaat seriematig sluiten zonder tussenkomst van een operator.  Deze dozensluiter wordt veel toegepast in productielijnen waar seriematig één doosformaat wordt verwerkt. Deze machine is eenvoudig en snel om te stellen naar een ander doosformaat. Tevens is deze machine uit te voeren met een hotmelt-unit, zodat de dozen worden gesloten en gelijmd met hotmelt in plaats van met tape. Wilt u meer weten over een automatische dozensluitmachine? Vraag dan hier meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.