Verpakkingsmachines

Wij leveren verpakkingsmachines voor het opzetten en sluiten van dozen, voor het omwikkelen van pallets, voor het overtrekken van stretch-hoezen om pallets, of het omsnoeren en horizontaal wikkelen van producten.

Wij lossen uw verpakkingsprobleem op

Beta Verpakking gaat verder waar anderen stoppen. Wij helpen ondernemers om producten te verpakken met een afwijkende lengte, breedte of hoogte. Een verpakkingsmachine op maat is hierbij mogelijk. Zo staan we u als ondernemer bij met persoonlijk en deskundig advies. Leveren we u een machine? Dan monitoren we deze proactief. We voeren hierbij direct preventief onderhoud uit. U bent hierdoor verzekerd van 75% betere prestaties.

De beste kwaliteit materialen en machines

Beta Verpakking staat garant voor de allerbeste kwaliteit verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines. Innovaties en technologieën op het gebied van verpakkingsmiddelen houden we nauwlettend in het oog. Zo kunnen we onze bestaande producten optimaliseren en zelf nieuwe producten ontwikkelen. Hierbij staan gebruiksgemak en perfecte producteigenschappen altijd voorop. Ons assortiment bestaat uit verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines.

De machines worden ook continue gemoderniseerd en aangepast op de veranderende markt. Voor bijvoorbeeld hele kleine en/of lage doosjes kunnen wij door middel van technische aanpassingen dozensluitmachines (zowel handbediend als automatisch) ombouwen naar uw specifieke doosformaten. Naast het leveren van een compleet programma dozensluiters en palletwikkelaars kunnen wij deze machines  in de meeste gevallen aanpassen naar uw specifieke wensen.  Om u een indruk te geven kunnen wij bijvoorbeeld door het inzetten van een palletwikkelrobot voorzien van een powerstretcher (ook wel power-pre-stretch genoemd) zeer instabiele, gladde, hoge en breekbare ladingen palletzekeren.

Beta Verpakking staat garant voor de hoogste kwaliteit materialen en machines m.b.t. verpakken. Innovaties en nieuwe technologieën op het gebied van verpakkingsmiddelen houden we nauwlettend in het oog. Zo kunnen we onze bestaande producten optimaliseren en zelf nieuwe producten ontwikkelen. Gebruiksgemak en hoogwaardige producteigenschappen staan hierbij altijd voorop. Ons assortiment bestaat uit verpakkingsmaterialen en -machines. U kunt ook voor aanverwante producten bij ons terecht. Informeer naar de vele mogelijkheden.

U kunt ook voor aanverwante producten bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem contact met ons op.