Banden wikkelen of verpakken met stretchfolie

Interesse in hoe u snel en gemakkelijk kan banden wikkelen of verpakken met stretchfolie?banden wikkelen of verpakken met stretchfolie

Met stretchfolie kan dit op een gemakkelijke en snelle manier. Naast het wikkelen met de hand is een wikkelmachine de oplossing wanneer u bijvoorbeeld weinig tijd heeft. De machine kan u helpen om in korte tijd een flinke hoeveelheid banden of andere ronde producten te verpakken.

Stretchfolie zorgt voor stevigheid en houdt de inhoud vrij van vuil. Ook kunt u banden of andere ronde producten gedeeltelijk wikkelen, waardoor u deze makkelijk kunt oppakken en verplaatsen. Op deze manier gebruikt u eenvoudig de folie als handvat om uw product te verplaatsen.

 

banden wikkelen of verpakken met stretchfolie

Met de Beta Horizontaalwikkelaar Rond kunt u ronde producten zoals autobanden in een fluitje van een cent wikkelen. Benieuwd hoe dit werkt? Klik hieronder op de groene button en u wordt direct doorverwezen om onze ronde wikkelmachine in actie te zien. 

Horizontaal wikkelmachines zijn verkrijgbaar in standaarduitvoeringen, maar kunnen uiteraard ook aangepast worden op het verpakken van een specifiek product. Wij kunnen de wikkelmachine geheel naar uw wensen inrichten.

Benieuwd naar de mogelijke oplossingen voor uw wikkelprobleem?

Neemt u dan contact met ons op, via telefoonnummer 0416-277439 of via ons contactformulier.