Dispensers en spanners

Beta Verpakking levert zowel halfautomatische als volautomatische dispensers en spanners. Ook voor handmatig gebruik bieden we verschillende oplossingen.

Dispensers

Voor een professioneel gebruik van tape of folie is een goedwerkende dispenser onmisbaar. Van handdispenser tot zakkensluiter en van tafeldispenser tot pre-selected dispenser, Beta Verpakking levert het allemaal. Met bijvoorbeeld onze tapedispenser kunt u gemakkelijk en snel dozen sluiten. Een foliedispenser helpt u bij het wikkelen van pallets met stretchfolie.

Spanners

Voor het spannen van omsnoeringsbanden zijn diverse spanners verkrijgbaar. Beta Verpakking levert diverse spanners voor omsnoeringsbanden en heeft daarnaast standaard vibrospanners en handspanners op voorraad. Zoekt u een ander type spanner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vibrospanner

De vibrospanners van Beta Verpakking zijn ideaal als u wilt omsnoeren met PET-band of P.P.-strapping. Het apparaat spant aan en smelt de band met een wrijvingslas (hitte door wrijving) aan elkaar.

Handspanners

De handspanners werken door middel van gespen of zegels. Geschikt voor P.P./PET omsnoeringsband en voor polyestervezelband.

Bovenstaande spanners voor omsnoeringsbanden zijn zowel te gebruiken voor het omsnoeren van pakketten als voor pallets.

Op zoek naar dispensers en/of spanners? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.